Residence 02 face parte, alaturi de Residence 10, Residence 29, Millo Village, si Millo Apartments, din portofoliul Nova Development.

Compania are in derulare proiecte cu o valoare aproximativa de 30 mil. EURO vizand, in principal, dezvoltarea segmentului rezidential in zona de Nord a capitalei. Contrar tendintelor pietei, viziunea noastra asupra modului in care ar trebui sa se construiasca este dominata de responsabilitate, calitate si incredere.

Constructorul ales pentru dezvoltarea ansamblurilor Nova Development are peste 25 de ani experienta, fiind un Contractor General cu un portofoliu vast de proiecte rezidentiale, comerciale, industriale si de specialitate. Proiectele pe care le dezvoltam sunt calibrate pentru a livra maximul de valoare raportat la pretul platit de beneficiarii finali ai lucrarilor. Inainte de a construi mult ne dorim sa construim bine.

Suntem deschisi colaborarilor si parteneriatelor sustenabile.

Daca aveti terenuri pe care doriti sa le dezvoltati alaturi de noi, sau propuneri de parteneriate, ne puteti contacta utilizand formularul sau numarul de mai jos.

Te rugam sa citesti despre Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de utilizare cookie.

Am citit si sunt de acord cu Politica de prelucrarea datelor.

0745.082.221

Solicita Preturile Programeaza o Intalnire